Bli en partner redan idag!

Bygga-bo-gruppen i Uddevalla Näringsliv har tagit initiativet till BOiUDDEVALLA.se, en gemensam kommunikationsplattform för att marknadsföra Uddevalla som bostadsort och de attrak­tiva boendealternativ som finns här. Hemsidan är en grundplattform som kompletteras med andra marknadsföringsinsatser för att locka besökare till hemsidan och informera om boende i Uddevalla.

BOiUDDEVALLA.se ska bli den bästa informationskanalen för dem som är intresserade av att flytta till Uddevalla. Här ska finnas aktuell information om byggprojekt och boenden, intressanta reportage om Uddevalla och människor som bor här, tips om fritidsaktiviteter, mm. Här har du som partnerföretag en utmärkt möjlighet att nå er målgrupp. Alla partners ska vara väl synliga och ha möjlighet att informera om boendealternativ och aktuella byggprojekt.

Kostnaden för partnerföretag är 5000 kr/år exkl. moms (gäller medlemmar i Uddevalla Näringsliv), då får ni synas med beskrivning av ert företag, logotype och information om era projekt med länkning till er hemsida. Pris för icke medlemmar 8000 kr/år exkl. moms.

Bli en partner redan idag!

Kontakta Jessica Barck vid intresse 0737-775647 alt jessica@uddevallanaringsliv.se