Grötån – havsnära boende mellan Uddevalla och Stenungsund!

Havsnära boende mellan Uddevalla och Stenungsund!

DCIM100GOPROG0023807.

16 fantastiska tomter, först till kvarn får välja bästa läget! Bygg ert drömhus tillsammans med Götenehus eller Värsåsvillan på fantastiska tomter med havsutsikt över fjorden utanför Ljungskile. Kort gångavstånd ner till badplats och möjlighet till båtplats finns i den intilliggande småbåtshamnen. Pendlingsavstånd till Trestadsområdet och Göteborg. Tomtpriser: 875 000 – 1 200 000 kr.

Parhus i souterräng med stor altan i soligt sydvästläge och fantastisk utsikt över fjorden. Garage i länga ingår och möjlighet att hyra båtplats.

Gräsmattan på framsidan bjuder in till lek och avkoppling och från tomtgränsen har man ca 60 meter ner till vattenbrynet. Huset är byggt 2003 och ytskikten är renoverade 2015.

Grötån är en naturskön oas med perfekt läge för barnfamiljen eller den som önskar komma bort från stadens puls. Ljungskile ligger i Uddevalla kommun och är en pittoresk stad mittemellan Uddevalla och Stenungsund. Här möter det salta havet det grönskande fjället. Ljungskile bjuder på mysiga restauranger, caféer och butiker. För friluftsmänniskorna finns bland annat Lyckornas golfklubb, tennisbana och seglarskolor. Här har ni pendlingsavstånd till både Trestadsområdet och Göteborg. Till Göteborg tar ni er med bil på ca 45 min. Från Ljungskile centrum kan ni med tåg eller buss tar er till Göteborg på ca 55 minuter och till Uddevalla tar tåget ca 15 minuter.

grotan

För mer information: erikolsson.se/grotan

Kontakta mäklare:
michaela
Tomter: Michaela Löfgren, 073-386 87 12, Michaela.lofgren@erikolsson.se

 

malena
Parhus: Malena Ek, 070-970 60 45, Malena.ek@erikolsson.se