Brf Polketten på nya Folkets Park

Polketten_oversikt_web

Nu fortsätter PEAB utbyggnaden av Nya Folkets Park i centrala Uddevalla. Här bor du med närhet grönområden och havet i ett av stadens mest centrala lägen!

I Brf Polketten bor du bekvämt i moderna lägenheter på bästa adress. På platsen som varit hemvist åt Folkets Park sedan förra sekelskiftet skapar vi nu ett lummigt bostadsområde med lekplatser, planteringar och annat som skapar trivsel för de boende.

Ett boende på historisk mark Brf Polketten innehåller fem separata tvåvåningshus med sköna gårdsmiljöer som skapar samvaro för alla som bor i området. På gårdarna kommer det att finnas grillar och utemöbler som bostadsrättsföreningen tillhandahåller redan från första inflyttningsdagen. Dessutom ingår en stor balkong eller uteplats till varje lägenhet och en mindre trädgårdsyta till bostäderna på entréplan. Föreställ dig alla fördelar med att bo i villa men utan jobbet det innebär att vara husägare.

Öppen och tillgänglig för alla Folkets Park är på flera sätt ett unikt byggprojekt där platsens speciella historik fått en framträdande roll i all planering. Utgångspunkten har varit att bevara så mycket det går och ta vara på den unika parkmiljön. Med hjälp av den engelska landskapsarkitekten John Tizzard har vi kunnat bevara de flesta terrasser, stigar och utkiksplatser. Det gäller även den högst belägna utkiksplatsen och en liten bäck vid den tidigare entrén till Folkets Park. Folkets Park är betydelsefull för många Uddevallabor och vår ambition är att hålla stadsdelen öppen och tillgänglig för alla som bor där.

Bo i Uddevallas bästa läge I Uddevalla finns något för alla. Ta en sväng med båten på havet, njut av stans shopping, caféer och gågator eller varför inte ett besök på Bohusläns museum nere i hamnen. Från Folkets Park har du endast en kort promenad in till stadskärnan. Omgivningarna är även perfekta för barnfamiljer med promenadavstånd till både dagis, fritids och skola. Kort sagt, i Folkets Park finns det mesta man behöver inom räckhåll.

5st flerbostadshus i trä i två våningar
Bostäder:
30 bostadsrätter
Tillträde:   
Sommaren 2016
Rum:        
2 – 4 rok
Yta:
54 – 81 kvm

Välkommen att lämna in din intresseanmälan!

Du kan läsa mer här

Anita Kamperin
PEAB
Telefon: 0520-49 40 20
Mobil: 0733-37 33 83