Bergsgården

Bergsgården är för dig som vill ha ett boende nära havet och naturen. Här lever du med den vidunderliga utsikten ständigt närvarande med endast hundra meter till Skeppsviken och strandpromenaden.

Välkommen till ett nytt område med Byfjorden som granne. Här finner du modern och väl genomtänkt arkitektur på första parkett med häpnadsväckande utsikt mot havet. Området är beläget sydväst om Uddevallas stadskärna och gränsar till Skeppsviken och Byfjorden. Här har du nära till det mesta; salta bad och vacker skärgård, shopping i Uddevalla centrum eller fritidsaktiviteter som skogspromenader, golf och segling. På några minuter befinner du dig på strandpromenaden för en härlig promenad längs vattnet.

Projektet omfattar ett flerbostadshus om sju våningar och ca 60 lägenheter från två till fyra rum och kök. Samtliga lägenheter har genomtänkta, rymliga planlösningar och omsorgsfullt utvalda material invändigt såväl som utvändigt. Du bor bekvämt och bekymmersfritt med modern utrustning och ny teknik.

Det blir ett område för dig som vill bo med alla möjligheter runt knuten.

Bergsgården, Uddevalla

Kommande
Västra Sverige
Uddevalla
Bergsgården
Lägenhet
Bostadsrätt
60
2019

https://veidekkebostad.se/