Bostadskvarteret Lyckosvingen

I Ljungskile, i direkt anslutning till Lyckorna Golfklubb bygger vi ett nytt bostadskvarter med 24 ägarlägenheter och 3 kedjehus.  Ett unikt och bekvämt boende med en vacker vy över golfbanan och viken.  Anrika Lyckorna bjuder även på fina promenadstråk, salta bad och flera kända restauranger såsom Villa Sjötorp, Musselbaren och Lyckorna Brygga.

Kvarterets närmsta granne är Lyckorna Golfklubb med en 18-hålsbana, 9-håls korthålsbana och en modern träningsanläggning. Här finns även en välrenommerad restaurang och en golfshop. Medlemmar kan nyttja det nyrenoverade klubbhuset med fina lokaler för umgänge samt omklädningsrum och bastu.

Att bo i kvarteret Lyckosvingen är en förmån för dig som golfare men även för dig som inte är det. Det lugna läget, utsikten och den vackra miljön gör detta bostadskvarter till en mycket fin plats. Tänk dig en vacker sommarmorgon där du intar kaffet på balkongen och ser golfspelarna gå ut på 1:ans green, komma in på 9:an och för att till slut se golfspelarna komma upp på 18:e green. Allt detta från den egna lägenheten! Detta är livsbejakande och livskvalitet!

BRA PENDLINGSAVSTÅND TILL GÖTEBORG
Lyckorna tillhör orten Ljungskile som är beläget mittemellan Uddevalla och Stenungsund, här njuter du av det bästa från två världar. Den lilla ortens charm, gemytlighet och bekvämligheter men samtidigt har du storstadslivet alldeles inom räckhåll, med bekvämt pendlingsavstånd till såväl Göteborg som Trollhättan och Uddevalla. Till Göteborg tar man sig med bil på ca 40 min.

Läs mer om projektet på dalatrahus.se