”VI SÄLJER OCH BYGGER HUS MED KUNDENS VALFRIHET I CENTRUM”

Korta vägen

Vi bygger ditt hus med
totalentreprenad (nyckelfärdigt)

Medelvägen

Vi levererar och stommonterar
(färdig utsida). Eller enligt
överenskommelse

Långa vägen

Vi levererar en byggsats

VI GER UDDEVALLABORNA ETT HEM

Att ha en egen bostad är viktigt. Att ha möjligheten att sätta nyckeln i dörren till sitt eget hem och kunna stänga dörren om sig, är något vi tar för givet och som alla borde ha rätt till. När boendet dessutom är bekymmersfritt utan krav på varken en stor summa pengar till insats eller tid till att sköta hus och trädgård – ja, då är livet som bäst.

Uddevallahem har sedan starten 1949 varit en självklar och drivande aktör på fastighetsmarknaden i Uddevalla och idag har vi omkring 4 450 lägenheter och drygt 9 000 hyresgäster.

Som kommunal bostadsstiftelse tillhör Uddevallahem allmännyttan och är medlem i SABO, Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag, vilket innebär att vi verkar för allas rätt till ett eget boende. Vi har dessutom ett samhällsansvar. Det innebär med andra ord att vi är noga med att bidra till en bättre miljö, att vi tar ett socialt ansvar och att vi arbetar för en hållbar utveckling.

VI ÄR ETT MARK- OCH ANLÄGGNINGSFÖRETAG

som alltid ser till att utförda entreprenader överlämnas av stolta medarbetare vidare till nöjda kunder. På Markbygg kombinerar vi nytänkande med yrkesskicklighet och vår främsta ledstjärna är kvalitet i alla led av byggprocessen.

EHF – ERIK HEMBERG FASTIGHETS AB

Erik Hemberg Fastighets AB är en företagskoncern som bygger, utvecklar och förvaltar fastighetsbestånd i Sverige. Företaget är också en av de större delägarna i Götenehus Group som är noterat på First North.

EHF med dotterbolag stod bland annat bakom byggnationen av Biostaden Uddevalla – en byggnad som vann arkitekturpriset 2015.

ENGAGEMANG, TRYGGHET, HÅLLBARHET, OMTANKE och SAMVERKAN.

HSB planerar, finansierar, bygger och förvaltar bostäder över hela Sverige – i dag totalt cirka 25 000 hyresrätter och 340 000 bostadsrättslägenheter. HSB (i samarbete med Swedbank) erbjuder också Sveriges största bosparande* vilket kan ge möjlighet till förtur till HSBs befintliga och nya hyresrätter samt nybyggda bostadsrätter i hela landet.

VI FINNS HÄR FÖR ATT GÖRA DET MÖJLIGT FÖR DIG ATT UPPNÅ DINA AMBITIONER.

Ända sedan starten för 160 år sedan har vi vägletts av en övertygelse om att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld.

PEAB ÄR ETT AV NORDENS LEDANDE BYGG- OCH ANLÄGGNINGSFÖRETAG MED CA 15.000 ANSTÄLLDA OCH EN OMSÄTTNING PÅ 50 MILJARDER KRONOR

Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter i hela Sverige.

Vi är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Läs mer om våra aktuella projekt i närområdet på vår hemsida.

VÅR FILOSOFI ÄR ATT ETT NYTT HUS BLIR EN DEL AV HELHETEN –

tillsammans med andra delar som miljö, omgivning, trädgård, inredning och främst av allt familjen som bor där. Ett bra hus ska tåla alla lägen i livet, och vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är vårt tankesätt och vi kallar det inbyggd omtanke.

HOS OSS KAN DU LÅNA TILL BOSTAD!

Med 7,4 miljoner privatkunder och 622 000 företagskunder är Swedbank den ledande banken för de många hushållen och företagen.

HVI HAR UTVECKLAT ÖVER 6 000 NYPRODUCERADE BOSTÄDER

Längtar du efter en ny bostadsrätt? Att få vara den första att bo i en ny fräsch lägenhet? Veidekke kan erbjuda dig detta. Om du vill köpa en ny lägenhet har vi alltid många projekt och bostäder att erbjuda dig i Stockholm med omnejd, samt kring Göteborg och i Skåne.